Webinar: Fysisk aktivitet for barn og unge med usynlige behov

Arbeider du med barn og unge? Brenner du for fysisk aktivitet?
Da er dette arrangementet for deg!
Tirsdag 3.november setter Idrettscampus Bergen fokus på barn og unge med usynlige tilretteleggingsbehov i fysisk aktivitet.Streaming på Vimeo åpner kl 18.00: https://vimeo.com/event/105022 Kommentarer og spørsmål tas imot her på FacebookHva er usynlige behov?
Noen barn og unge har utfordringer som kan være vanskelig å oppdage med første øyekast. Det kan for eksempel være psykiske lidelser, sosiale utfordringer eller somatiske plager som i liten grad er synlig på kroppen. Usynlige utfordringer er altså utfordringer som havner utenfor «paraidrett»-paraplyen. Men likt som med paraidrettsutøvere, trenger utøvere med usynlige behov større eller mindre grad av tilrettelegging for å kunne oppleve trygghet, mestring og bevegelsesglede i fysisk aktivitet.
Hvordan kan du egentlig møte utøvere med slike usynlige behov på en god måte?

Se mer info her: https://www.facebook.com/events/366461254714819/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *